Kiinnostaako uusi koti yhteisöllisessä kerrostalossa Kalasatamassa? Tule kuulemaan lisää verkkokokoukseen torstaina 24.8. klo 18-19

Olemme rakennuttaneet yhteisöllisiä kerrostaloja Helsinkiin jo kolme, uusi hanke on käynnissä ja siihen ehtii vielä mukaan! Tervetuloa Verkkosaaren Poiju-hankkeen esittelyyn torstaina 24.8. klo 18-19. Esittely pidetään verkkokokouksena, linkin saat ilmoittautumalla.

Olisiko mukavaa tuntea naapurit jo ennen muuttoa? Pitäisitkö siitä että voit luopua oman asuntosi turhista neliöistä ja hyödyntää talossa yhteiskäytössä olevaa vierashuonetta tai saunoja? Tai siitä että lapsille löytyy talosta tuttua leikkiseuraa ja lapsiparkkikin silloin tällöin? Yhteisessä olohuoneessa ja keittiössä laitetaan ruokaa ja ruokaillaan yhdessä, ja yhteistiloissa on hyvin monenlaista muutakin toimintaa asukkaiden kiinnostuksen mukaisesti. Tällaisia asioita tehdään kolmessa talossamme, ja uusi hanke yhteistiloineen on suunniteltu samoista lähtökohdista.

Verkkosaaren Poiju-hankkeen talot Verkkosaarenrannassa

Esittelytilaisuudessa selviää, mitä ryhmärakennuttaminen tarkoittaa. Kerromme myös tarkemmin uudesta hankkeestamme, ja miten siihen pääsee mukaan. Kiinnostuneille voimme myös järjestää myöhemmin kierroksen jossakin kolmesta yhteisötalostamme.

Koti kaupungissa ry:n hankkeet on tarkoitettu oman kodin rakennuttamiseen, ei sijoittajille.

ILMOITTAUDU tilaisuuteen lähettämällä sähköposti osoitteeseen:
verkkosaarenpoiju@gmail.com.

Saat ilmoittautumisesi jälkeen linkin verkkokokoukseen.

Tervetuloa!

Koti kaupungissa ry ja Verkkosaaren Poiju -hanke