Kiinnostaako uusi koti yhteisöllisessä kerrostalossa Kalasatamassa? Tule kuulemaan lisää verkkokokoukseen lauantaina 2.9. klo 16

Olemme rakennuttaneet yhteisöllisiä kerrostaloja Helsinkiin jo kolme, uusi hanke on käynnissä ja siihen ehtii vielä mukaan! Tervetuloa Verkkosaaren Poiju-hankkeen esittelyyn lauantaina 2.9. klo 16. Esittely pidetään verkkokokouksena, linkin saat ilmoittautumalla.

Verkkosaaren Poiju -hankkeen tulevat talot Verkkosaarenrannassa

Olisiko mukavaa tuntea naapurit jo ennen muuttoa? Pitäisitkö siitä että voit luopua oman asuntosi turhista neliöistä ja hyödyntää talossa yhteiskäytössä olevaa vierashuonetta tai saunoja? Tai siitä että lapsille löytyy talosta tuttua leikkiseuraa ja lapsiparkkikin silloin tällöin? Yhteisessä olohuoneessa ja keittiössä laitetaan ruokaa ja ruokaillaan yhdessä, ja yhteistiloissa on hyvin monenlaista muutakin toimintaa asukkaiden kiinnostuksen mukaisesti. Tällaisia asioita tehdään kolmessa talossamme, ja uusi hanke yhteistiloineen on suunniteltu samoista lähtökohdista.

Tilaisuudessa kerromme tarkemmin uudesta hankkeestamme, ja miten siihen pääsee mukaan. Samalla myös selviää, mitä ryhmärakennuttaminen tarkoittaa. Kiinnostuneille voimme myös järjestää myöhemmin kierroksen jossakin kolmesta yhteisötalostamme.

ILMOITTAUDU tilaisuuteen lähettämällä sähköposti osoitteeseen:
verkkosaarenpoiju@gmail.com.

Saat ilmoittautumisesi jälkeen linkin verkkokokoukseen.

Tervetuloa!

Koti kaupungissa ry ja Verkkosaaren Poiju -hanke