Nyt on hyvä aika rakennuttaa oma koti ja kotikylä meren äärelle. Tule verkkoinfoon kuulemaan lisää! Verkkoinfot 23.10, 26.10 ja 30.10

Verkkosaaren Poiju-hankkeen talot Verkkosaarenrannassa

Nyt on hyvä aika rakennuttaa oma koti ja kotikylä! Olemme rakennuttaneet yhteisöllisiä kerrostaloja Helsinkiin jo kolme, uusi hanke on käynnissä, ja siihen ehtii vielä mukaan!

Koti kaupungissa-yhdistyksen Verkkosaaren Poiju-hanke hakee tänä vuonna rakennuslupaa uusille yhteisötaloilleen. 2024 on erinomainen hetki aloittaa rakentaminen: urakoitsijoilla on pula töistä, joten tekijöitä löytyy ja hinnoittelu joustaa. Materiaalien hinnat ovat laskeneet, ja näyttää siltä että korotkin tasoittuvat ja ehkä jopa laskevat ensi vuonna. Tule nyt mukaan rakennuttamaan niin ehdit vielä vaikuttaa oman kotisi suunnitteluun ja ratkaisuihin.

Oman kodin lisäksi rakennutamme kotikylää, joten tunnemme naapurit jo etukäteen. Meille on myös mahdollista luopua oman asunnon turhista neliöistä ja hyödyntää talossa yhteiskäytössä olevaa vierashuonetta ja saunoja. Yhteisessä olohuoneessa ja keittiössä laitetaan ruokaa ja ruokaillaan yhdessä sekä järjestetään asukkaiden omia juhlia. Lapsille löytyy talosta tuttua leikkiseuraa ja lapsiparkkikin silloin tällöin. Yhteistiloissa on monenlaista muutakin toimintaa asukkaiden kiinnostusten mukaisesti. Tällaisia asioita tehdään kolmessa talossamme, ja uusi hanke yhteistiloineen on suunniteltu samoista lähtökohdista.

Tilaisuudessa kerromme tarkemmin uudesta hankkeestamme, ja miten siihen pääsee mukaan. Samalla myös selviää, mitä ryhmärakennuttaminen tarkoittaa.

Info kestää tunnin, ja ne pidetään

  • maanantaina 23.10. klo 18
  • torstaina 26.10 klo 19
  • maanantaina 30.10 klo 18

Tervetuloa infoon tutustumaan tarkemmin Poiju-hankkeeseen, tästä linkistä pääset verkkoinfoon:

Verkkosaaren Poiju/Koti kaupungissa –  infotilaisuus
Aikavyöhyke: Europe/Helsinki
Google Meet ‑liittymistiedot
Videopuhelun linkki: https://meet.google.com/say-rpmh-rnu
Tai soita: Numeron ‪(FI) +358 9 85691224‬ PIN-koodi: ‪262 673 345‬#

Koti kaupungissa ry ja Verkkosaaren Poiju-hanke