Nyt on hyvä aika rakentaa kerrostalo ja kylä. Tule mukaan ja tule kuulemaan lisää verkkokokoukseen keskiviikkona 20.9. klo 18

Olemme rakennuttaneet yhteisöllisiä kerrostaloja Helsinkiin jo kolme, uusi hanke on käynnissä ja siihen ehtii vielä mukaan! Tervetuloa Verkkosaaren Poiju-hankkeen esittelyyn keskiviikkona 20.9. klo 18. Esittely pidetään verkkokokouksena, linkin saat ilmoittautumalla.

Verkkosaaren Poiju-hankkeen talo Verkkosaarenrannassa

Olisiko mukavaa tuntea naapurit jo ennen muuttoa? Pitäisitkö siitä että voit luopua oman asuntosi turhista neliöistä ja hyödyntää talossa yhteiskäytössä olevaa vierashuonetta, olohuonetta, keittiötä tai saunoja? Tai siitä että lapsille löytyy talosta tuttua leikkiseuraa ja lapsiparkkikin silloin tällöin? Yhteisessä olohuoneessa ja keittiössä laitetaan ruokaa ja ruokaillaan yhdessä sekä järjestetään asukkaiden omia juhlia. Yhteistiloissa on monenlaista muutakin toimintaa asukkaiden kiinnostusten mukaisesti. Tällaisia asioita tehdään kolmessa talossamme, ja uusi hanke yhteistiloineen on suunniteltu samoista lähtökohdista.

Tilaisuudessa kerromme tarkemmin uudesta hankkeestamme, ja miten siihen pääsee mukaan. Samalla myös selviää, mitä ryhmärakennuttaminen tarkoittaa ja miksi juuri nyt on hyvä rakentaa. Kiinnostuneille voimme myös järjestää myöhemmin kierroksen jossakin kolmesta yhteisötalostamme.

ILMOITTAUDU tilaisuuteen lähettämällä sähköposti osoitteeseen:
verkkosaarenpoiju@gmail.com.

Saat ilmoittautumisesi jälkeen linkin verkkokokoukseen.

Tervetuloa!

Koti kaupungissa -yhdistys ja Verkkosaaren Poiju-hanke