Tule mukaan rakennuttamaan kerrostalo! – Infotilaisuus ryhmärakennuttamisesta 7.11. klo 18-19.30Haluaisitko asua yhteisöllisessä kerrostalossa keskellä kaupunkia ja meren tuntumassa? Tahtoisitko osallistua kotisi ja talosi suunnitteluun alusta lähtien? Olisiko mukavaa, jos kotitalossa olisi asukkaiden yhteinen keittiö ja olohuone, jossa katsoa naapureiden kanssa kisoja tai järjestää omat juhlat? Helpottaisiko arkea, jos porakoneen voisi kipaista lainaamaan seinänaapurilta? Ja kaikki tämä keskimääräistä alempaan hintaan?

Tällainen ryhmärakennuttamishanke on käynnistynyt Verkkosaaren rantakadulla Kalasatamassa. Kahden kerrostalon suunnittelu on alkamassa ja muuttamaan pääsee arviolta kesällä 2025.

Jos kiinnostuit, tervetuloa Koti kaupungissa ry:n infotilaisuuteen, joka pidetään maanantaina 7.11. klo 18 alkaen yhdistyksen rakennuttamassa Sumppi-talossa, osoite Loviseholminpolku 8, Sompasaari/Kalasatama. Tilaisuudessa selviää, mitä ryhmärakennuttaminen tarkoittaa. Lisäksi kerromme uudesta talohankkeesta, joka on saanut nimen Verkkosaaren Poiju, ja tarjoamme myös mahdollisuuden tutustua yhteisölliseen Sumppi-taloon.
Koti kaupungissa ry:n hankkeet on tarkoitettu oman kodin rakennuttamiseen, ei sijoittajille.

Ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä sähköposti osoitteeseen:
verkkosaarenpoiju@gmail.com niin lähetämme tarkemmat tiedot.

TERVETULOA!
Koti kaupungissa -yhdistys ja Verkkosaaren Poiju -hanke

Tilaisuuksia pidetään syksyn aikana myös seuraavasti:
– to 10.11. klo 18-19.30 Messi-talo, Kalasatamankatu 22 (Verkkosaari, Hki)
– ma 12.12. klo 18-19.30 Sumppi-talo, Loviseholminpolku 8 (Sompasaari, Hki)
– ti 13.12. klo 18-19.30 Keskustakirjasto Oodi, ryhmätila 3, Hki
– ke 14.12. klo 18-19.30 Messi-talo, Kalasatamankatu 22 (Verkkosaari, Hki)
Osallistujilla on mahdollisuus tutustua yhdistyksen rakennuttamiin Messi- ja Sumppi-taloihin niissä infoissa, jotka pidetään ko. taloissa.