Tule mukaan rakennuttamaan kerrostalo! Infotilaisuus torstaina 10.11 klo 18

Koti kaupungissa ry:n jäsenten uusin, järjestyksessään neljäs ryhmärakennuttamishanke on arkkitehtien piirustuspöydällä. Verkkosaaren Poiju -nimistä projektia esitellään kiinnostuneille Helsingissä torstaina 10.11.-22. Samalla pääsee tutustumaan yhteen toteutuneeseen unelmaan, noin 70 asukkaan yhteisölliseen Kalasataman Messi-taloon.

Haluaisitko asua yhteisöllisessä kerrostalossa keskellä kaupunkia ja meren tuntumassa? Tahtoisitko osallistua kotisi ja talosi suunnitteluun alusta lähtien? Olisiko mukavaa, jos kotitalossa olisi asukkaiden yhteinen keittiö ja olohuone, jossa katsoa naapureiden kanssa kisoja tai järjestää omat juhlat? Helpottaisiko arkea, jos porakoneen voisi kipaista lainaamaan seinänaapurilta? Ja kaikki tämä keskimääräistä alempaan hintaan?

Tällainen ryhmärakennuttamishanke on käynnistynyt Verkkosaaren rantakadulla Kalasatamassa. Kahden kerrostalon suunnittelu on alkanut ja muuttamaan pääsee arviolta syksyllä 2025. Jos kiinnostuit, tervetuloa Koti kaupungissa ry:n infotilaisuuteen, joka pidetään torstaina 10.11. klo 18 alkaen yhdistyksen jäsenten rakennuttamassa Messi-talossa, osoite Kalasatamankatu 22. Tilaisuudessa selviää, mitä ryhmärakennuttaminen tarkoittaa. Lisäksi kerromme uudesta talohankkeesta, joka on saanut nimen Verkkosaaren Poiju, ja tarjoamme myös mahdollisuuden tutustua yhteisölliseen Messi-taloon.

Koti kaupungissa ry:n hankkeet on tarkoitettu oman kodin rakennuttamiseen, ei sijoittajille.

ILMOITTAUDU tilaisuuteen lähettämällä sähköposti osoitteeseen:
verkkosaarenpoiju@gmail.com.

TERVETULOA!

Koti kaupungissa -yhdistys ja Verkkosaaren Poiju -hanke

Tilaisuuksia pidetään syksyn aikana myös seuraavasti:
– ma 12.12. klo 18-19.30 Sumppi-talo, Loviseholminpolku 8 (Sompasaari, Hki)
– ti 13.12. klo 18-19.30 Keskustakirjasto Oodi, ryhmätila 3, Hki
– ke 14.12. klo 18-19.30 Messi-talo, Kalasatamankatu 22 (Verkkosaari, Hki)
Osallistujilla on mahdollisuus tutustua yhdistyksen rakennuttamiin Messi- ja Sumppi-taloihin niissä infoissa, jotka pidetään ko. taloissa.