Tule mukaan rakennuttamaan!

Sompasaaren talo saavuttamassa 80 %:n varausastetta – Verkkosaaren taloon mahtuu vielä!

Koti Kaupungissa -yhdistyksen jäsenten ryhmärakennuttamishankkeet Kalasataman Sompasaareen ja Verkkosaareen ovat nauttineet suurta suosiota. Molemmat talot valmistunevat vuoden 2018 lopulla, ja sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien, palvelujen ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Asuntojen lisäksi taloihin on suunnitteilla monipuoliset ja toimivat yhteistilat, joiden suunnitteluun pääsevät asukkaat itse vaikuttamaan.

Verkkosaaren taloon tulee suunnilleen 30 asuntoa, joista noin 30 % on nyt varattu. Varauksia otetaan vastaan vain 80 %:iin saakka, joten kannattaa toimia nopeasti, jotta pääset vaikuttamaan suunnitteluun heti alusta lähtien! Sompasaaren varausaste lähenee 80 %:a. Kannattaa kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle ja pysyä kuulolla, koska elämäntilanteiden muuttuessa ja suunnittelun edetessä perumisia saattaa tapahtua.

 

Perumisen edellytyksenä on se, että tilalle saadaan joku toinen osallistuja, ja tällöin nopeus ja tieto on valttia. Suunnittelun valmistuttua loput mahdolliset vapaat asunnot tulevat varattaviksi. Muuttuvista tilanteista infotaan aina nettisivuilla sekä infotilaisuuksissa. Talohankkeiden asunnot ovat olleet kysyttyjä ja kevään infotilaisuuksissa on ollut runsaasti väkeä.

Tervetuloa mukaan hankkeiden seuraaviin infotilaisuuksiin Jätkäsaaressa:

  • maanantaina 2.5. klo 18-19.30, Malta-talossa, Välimerenkatu 13 A, 00220 Helsinki
  • sunnuntaina 15.5. klo 17-18.30, Malta-talossa, Välimerenkatu 13 A, 00220 Helsinki
  • sunnuntaina 22.5. klo 17-18.30, Malta-talossa, Välimerenkatu 13 A, 00220 Helsinki