Yksi 41,5 neliön asunto vapaana Verkkosaaren yhteisöllisessä talossa

Tätä 41,5-neliöistä asuntoa pääset suunnittelemaan itse: vain keittiön ja märkätilojen paikka on ennalta määrätty. Pinnat ja kiintokalusteet valitset sinä.
Kalasataman Verkkosaareen rakennutettavassa yhteisöllisessä talossa on vapaana yksi tilava yksiö. Pohjakekrroksen asunnossa on huikea huonekorkeus: 3,1 metriä

Ensimmäisen kerroksen pohjakuva. Klikkaa suurentaaksesi

Talon 40 asunnolla on käytössään kaksi yhteistä kattosaunaa (7 krs.), kaksi kattoterassia (4. ja 7. krs) sekä takkahuone ja kesäkeittiö (7. krs).
Neloskerrokseen tulee harrastehuone, jossa voi tehdä vaikkapa käsitöitä. Sen yhteydessä on vierashuone, jossa asukkaat voivat majoittaa yövieraitaan. Pohjakerroksessa on yhteinen keittiö ja olohuone, jota voidaan käyttää esimerkiksi yhteisten illallisten järjestämiseen. Neloskerroksen kattoterassille on suunniteltu laatikkoviljelyä.

Julkisivu sisäpihan puolelta. 

Talo toteutetaan ryhmärakennuttamishankkeena ja kyseessä on Hitas-kohde. Kukin asukas maksaa oman asuntonsa rakennuttamiskulut (asunnon kustannuksiin on laskettu yhteistilat). 60 prosenttia asunnon hankintakustannuksista rahoitetaan taloyhtiölainalla. Asunnon hinta on arvio hankintakustannuksista. Lopullinen hinta selviää urakkakilpailutuksen jälkeen kesällä 2018. Talon rakennustyöt on tarkoitus aloittaa syksyllä 2018.

Julkisivu kadun puolelta. Klikkaa suurentaaksesi

Ryhmärakennuttamisessa asuntojen hinnat jäävät yleisiä markkinahintoja alhaisemmaksi. Koska kyse on rakennuttamisesta eikä perinteisestä asuntokaupasta, kohteesta ei peritä varainsiirtoveroa.

Koska kyse on yhteisöllisestä talosta, asuntoja tarjotaan ensisijaisesti muille kuin asuntosijoittajille.

Asunnon varaaminen edellyttää Koti kaupungissa -yhdistyksen jäsenyyttä ja Verkkosaari-hankkeen infossa käymistä. Voit sopia ajankohdan Jaakko Hellerannan kanssa sähköpostitse jaakko@helleranta.com tai puhelimitse 040 8506 260.

Löydät meidät myös Facebookista.
Asunto löytyy myös Oikotie-palvelusta.